Home Ajankohtaista OPC Day Finland 2024
Tapahtumat

OPC Day Finland 2024

Suomen Automaatioseura ry:n järjestämä OPC Day Finland 2024 pidetään tänä vuonna 21.marraskuuta Microsoftin tiloissa Espoossa. Novotek on ylpeänä yksi tapahtuman sponsoreista ja pitää tilaisuuden päättävän asiantuntijapuheenvuoron: “How Industrial DataOps Can Effectively Curate OPC UA Data into Business Value”.

OPC Day Finland 2024 banner

OPC Day Finland 20 vuotta!

Vuosi 2024 on juhlavuosi, tapahtuman teema on 20 Years of Standardized Manufacturing Data Exchange. 20 vuoden aikana on OPC UA (IEC 62541) on vakiinnuttanut asemansa teollisuudessa. Se on mahdollistanut älykkäiden laitteiden ja teollisuussovellusten turvallisen integroinnin standardoidun viestinnän ja tiedonvaihdon avulla.

OPC Day Finland kokoaa yhteen asiantuntijoita ympäri maailmaa keskustelemaan teknologioista ja erilaisista käyttötapauksista – aina sensoreista avaruusraketteihin asti! Tapahtuma antaa erinomaisen tilaisuuden oppia teknologian uusimmista kehitysaskeleista ja tarjoaa erinomaiset puitteet mielenkiintoisiin keskusteluihin ja kohtaamiisiin muiden aiheesta kiinnostuneiden kanssa.

How Industrial DataOps Can Effectively Curate OPC UA Data into Business Value     

Novotekin Technology & Innovation Lead nousee lavalle kertomaan yhdestä lempiaiheistaan: teollisen datan hallinnasta ja hyödyntämisestä.

Puheenvuorossaan Sakari kertoo, mikä on Industrial DataOps ja miksi sitä ei tulisi jättää huomiotta. Se antaa käytännöllisiä esimerkkejä siitä, miten valmistella dataa niin, että siitä todella saadaan liiketoiminnalista hyötyän

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan!

Sakari Novotek

Info

📍 Microsoft Finland
Keilalahdentie 2-4 (Eteläinen sisäänkäynti CD), Espoo
🗓️ 21.11.2024
🔗Lisätietoja ja rekisteröityminen Suomen Automaatioseuran verkkosivujen kautta


OPC Day Finland Sponsorit. Amazon web services, Bekhoff, Brightly, Microsoft, Novotek, Prosys OPC, Unified Automation, Valmet, Wapice

       

Lisää uutisia